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Antimicrobial effects of plant defence peptides expressed by bovine endothelial cells on intracellular pathogens Electron. J. Biotechnol.
Loeza-Ángeles,Heber; López-Meza,Joel E; Ochoa-Zarzosa,Alejandra.
Background: The actions of plant antimicrobial peptides (PAP) against intracellular pathogens are poorly known. It has been reported that wheat puroindolines show antibacterial activity against Staphylococcus epidermidis endocyted by macrophages. In this work, we evaluated the intracellular antimicrobial activity of PAP gamma-thionin and thionin Thi2.1 produced by bovine endothelial cells against intracellular Staphylococcus aureus and Candida albicans. We used three host-pathogen models: 1) bovine mammary epithelial cells (BMEC)-S. aureus, 2) bovine endothelial cells (BEC)-S. aureus and 3) BEC-C. albicans, and evaluated the effect of conditioned media from BEC producers of PAP (gamma-thionin and thionin Thi2.1). Results: In the first model, conditioned...
Tipo: Journal article Palavras-chave: Antimicrobial peptides; Arabidopsis thaliana thionin; Capsicum chinense gamma-thionin; Candida albicans; Intracellular pathogens; Staphylococcus aureus.
Ano: 2011 URL: http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0717-34582011000500001
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Cultura, crescimento e identificação de bactérias do gênero Staphylococcus aureus em leite de cabra. Infoteca-e
CHAPAVAL, L.; AGUIAR, V. M. P.; SOUSA, A. P. B. de; MIRANDA, K. P. de; MORORÓ, A. M.; MAGALHÃES, D. C. T..
bitstream/CNPC-2010/23045/1/ct41.pdf
Tipo: Circular Técnica (INFOTECA-E) Palavras-chave: Leite de cabra; Staphylococcus aureus; Bactéria; Microrganismo.
Ano: 2009 URL: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/748116
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Diagnóstico de mastite subclínica caprina por meio da detecção de Staphylococcus aureus utilizando a técnica de RT-PCR. Infoteca-e
MONTEIRO, J. P.; SOUZA, V. de.
A presente publicação descreve os procedimentos necessários para a identificação e confirmação molecular de estirpes de S. aureus causadoras de mastite subclínica, provenientes de amostras de leite de cabra, por meio da técnica de RT-PCR.
Tipo: Comunicado Técnico (INFOTECA-E) Palavras-chave: RT-PCR; PCR.; Leite de cabra; Caprino; Teste de mamite; Staphylococcus aureus; Diagnóstico; Infecção; Doença animal; Goat milk; Mastitis; Diagnostic techniques; Animal diseases..
Ano: 2015 URL: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/1047787
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Avaliação do teor de cloretos e da condutividade elétrica no leite de cabra como métodos auxiliares de diagnóstico na mastite subclínica caprina. Infoteca-e
SOUZA, V. de; FACCIOLI-MARTINS, P. Y.; MOURA, J. W. F.; FERNANDES, D. R.; LIMA, A. R..
Esta publicação avalia os testes de detecção do teor de cloretos e da condutividade elétrica (CE) em relação ao isolamento de Staphylococcus spp.
Tipo: Comunicado Técnico (INFOTECA-E) Palavras-chave: Diagnosis.; Doença animal; Teste de mamite; Staphylococcus aureus; Caprino; Diagnóstico; Cloreto; Condutividade elétrica; Animal diseases; Mastitis; Goat milk; Chlorides; Electrical conductivity..
Ano: 2017 URL: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/1086974
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POPULATION ANALYSIS OF SUSCEPTIBILITY TO PROPOLIS IN REFERENCE STRAINS OF Staphylococcus aureus AND Escherichia coli J. Venom. Anim. Toxins
FERNANDES Jr.,A.; LOPES,C. A. M.; SFORCIN,J. M.; FUNARI,S.R.C..
Susceptibility to several ethanolic extracts of propolis (EEP) concentrations was tested with the population analysis technique in reference strains of Staphylococcus aureus (ATCC 25923) and Escherichia coli (ATCC 35218). The results of these tests showed that all bacteria were killed by EEP concentrations approximately equal or higher (2.0% v/v- S. aureus; 10.0% v/v - E. coli) than the respective minimal inhibitory concentrations (MIC). Regarding the susceptibility to propolis, there was a homogeneity of data with the respective time kill curves showing a clear bactericidal effect during 6 to 9 h of exposition.
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Propolis; Population analysis; Susceptibility; Staphylococcus aureus; Escherichia coli.
Ano: 1997 URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0104-79301997000200005
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Risk of peritonitis during peritoneal dialysis in carriers of Staphylococcus aureus and coagulase-negative staphylococci J. Venom. Anim. Toxins incl. Trop. Dis.
Batalha,J. E. N.; Caramori,J. C. T.; Corrente,J. E.; Montelli,A. C.; Barretti,P.; Cunha,M. L. R. S..
The presence of Staphylococcus aureus in the nasal cavities and pericatheter skin of peritoneal dialysis patients put them at high risk of developing peritonitis. However, it is not clear whether the presence of coagulase-negative staphylococci (CNS) in the nasal passages and skin of patients is related to subsequent occurrence of peritoneal infection. The aim of the present study was to verify the relationship between endogenous sources of S. aureus and CNS and occurrence of peritonitis in patients undergoing peritoneal dialysis. Thirty-two patients on peritoneal hemodialysis were observed for 18 months. Staphylococcus species present in their nasal passage, pericatheter skin and peritoneal effluent were identified and compared based on drug...
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Staphylococcus aureus; Coagulase-negative staphylococci; Carriers; Peritoneal dialysis; Peritonitis.
Ano: 2006 URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1678-91992006000400005
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Septic arthritis: immunopathogenesis, experimental models and therapy J. Venom. Anim. Toxins incl. Trop. Dis.
Colavite,Priscila Maria; Sartori,Alexandrina.
Septic arthritis is an inflammatory disease of the joints that is started by an infection whose most common agent is Staphylococcus aureus. In this review we discuss some of the most arthritogenic bacterial factors and the contribution of innate and specific immune mechanisms to joint destruction. Special emphasis is given to the induction of experimental arthritis by S. aureus in mice. The improvement of therapy by association of antibiotics with down-modulation of immunity is also included.
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Septic arthritis; Staphylococcus aureus; Mice.
Ano: 2014 URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1678-91992014000200205
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Antimicrobial activity of propolis and essential oils and synergism between these natural products J. Venom. Anim. Toxins incl. Trop. Dis.
Probst,IS; Sforcin,JM; VLM,Rall; Fernandes,AAH; Fernandes Júnior,A.
In the present study, Apis mellifera propolis and essential oils (EOs) obtained from aromatic plants were evaluated as alternative antimicrobials. We aimed to establish the antimicrobial activity of ethanolic extracts of propolis (EEP) from Apis mellifera and of EOs from Caryophyllus aromaticus, Zingiber officinale, Cinnamomum zeylanicum and Mentha piperita against 32 Staphylococcus aureus and Escherichia coli strains from human clinical specimens. The antimicrobials were diluted in agar and the minimal inhibitory concentrations (MIC) were found whereas MIC90% values were calculated. Time-kill curve assays using mixtures containing one quarter of MIC90% for EEP with all EOs as well cinnamon EO were performed. The cinnamon EO was found to be the most...
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Apis mellifera; Aromatic plants; Ethanolic extract of propolis; Staphylococcus aureus; Escherichia coli.
Ano: 2011 URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1678-91992011000200006
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A new sterile technique effective on capturing tramp ants for microbiological investigations Neotropical Entomology
Schuller,Lucia; Matté,Glavur R; Matté,Maria H.
Tramp ants are an outstanding group of organisms that have a definitive and important role in carrying pathogens. The purpose of this study was to develop a microbiological sterile technique of collecting ants from contaminated areas. The traps were composed of Petri dishes containing culture media, and were tested to verify the applicability of the system. A positive correlation between the microorganism growth and the presence of ants inside or around traps was observed. The technique described demonstrated to be useful to collect ants from different environments, helping the surveillance of pathogenic microorganisms that are of public health concern.
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Public health; Pathogenic microorganism; Staphylococcus aureus; Klebsiella; Escherichia coli; Enterobacter.
Ano: 2009 URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1519-566X2009000400023
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Qualidade microbiológica e vida útil de filés defumados de tilápia-do-nilo sob refrigeração ou congelamento PAB
Franco,Maria Luiza Rodrigues de Souza; Amaral,Luiz Augusto do; Viegas,Elisabete Maria Macedo; Kronka,Sérgio do Nascimento; Gasparino,Eliane; Mikcha,Jane Martha Graton; Del Vesco,Ana Paula.
O objetivo deste trabalho foi avaliar a qualidade microbiológica e a vida útil de filés de tilápia-do-nilo, submetidos a diferentes métodos de defumação e condições de armazenamento. Foram utilizados dois processos de defumação (a frio ou a quente), em filés com ou sem pigmentação. Os produtos foram armazenados sob refrigeração ou congelados, e monitorados por 28 dias para avaliação da vida útil. Os filés congelados foram monitorados continuamente por 146 dias, apenas para a análise de ácido tiobarbitúrico (TBA). Defumação a quente e a frio reduziram a quantidade de coliformes, respectivamente em 99,78% e 97,80%. O armazenamento do produto sob refrigeração permitiu a redução de 99,73% dos coliformes, e o armazenamento sob congelamento os reduziu em 99,83%....
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Oreochromis niloticus; Staphylococcus aureus; Coliformes fecais; Defumação a frio; Defumação a quente.
Ano: 2013 URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-204X2013000800040
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Lytic bacteriophages as a potential alternative to control Staphylococcus aureus PAB
Leite,Juliana Almeida; Pereira,Hyago Passe; Borges,Cristiano Amâncio Vieira; Alves,Bruna Rios Coelho; Ramos,Alessandra Isis Alves Pinheiro; Martins,Marta Fonseca; Arcuri,Edna Froeder.
Abstract: The objective of this work was to characterize autochthonous bacteriophages and to determine their lytic activity on Staphylococcus aureus. Six phages were isolated from dairy barn flush water through enrichment cultures with three S. aureus strains. All phages were characterized by DNA digestion by restriction enzymes and sequencing of the DNA fragment encoding endolysin. Each phage was tested against 100 S. aureus strains isolated from bovine mastitis and from dairy products using the lysis-plate method. The sequences of the endolysin gene were highly conserved, with nucleotide similarity higher than 99% among the isolated phages. Three domains involved in the recognition and lysis of the bacterial cell wall were identified. Two bacteriophages...
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Staphylococcus aureus; Biological control; Endolysin; Phage.
Ano: 2019 URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-204X2019000103303
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Antimicrobial effect of turmeric (Curcuma longa) on chicken breast meat contamination Rev. Bras. Ciênc. Avic.
Lourenço,TC; Mendonça,EP; Nalevaiko,PC; Melo,RT; Silva,PL; Rossi,DA.
The aim of this study was to evaluate the efficacy of turmeric (Curcuma longa), also known in Brazil as saffron, on the reduction of Staphylococcus aureus and Escherichia coli counts in chicken meat. Forty breast meat samples were divided in two groups (A and B). In group A, 10³-10(4)E. coli (ATCC 25922) cells were inoculated and group B samples were inoculated with 10(4)-10(5)S. aureus (ATCC 9801) cells, after which each group was divided in three samples. The first sample was analyzed immediately after inoculation. The second sample (control group) was stored at 4 ºC for 48 hours and turmeric at 1% (w/w) was added to the third sample, which was homogenized and then stored under the same conditions as the second sample. E. coli and S. aureus were...
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Turmeric; Bacterial growth; Escherichia coli; Staphylococcus aureus.
Ano: 2013 URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2013000200002
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Bacteriological and Histopathological Evaluation of Articulations of Chickens Diagnosed with Arthritis Rev. Bras. Ciênc. Avic.
Marcon,AV; Oliveira,GF De; Caldara,FR; Garcia,RG; Matins,RA; Marcon,A; Crone,C; Assunción,ASA.
ABSTRAT Arthritis implies inflammation of the intra-articular structures and is one of the causes of condemnation in broilers. The disease is associated with infectious agents such as Staphylococcus aureus, which may pose a potential public health risk. This work was conducted with the objective to determine the occurrence of arthritis in broiler chickens, predominantly of bacterial staphylococcal origin and if there is a difference between the degrees of injury regarding the presence of the bacterium and the histological lesion. Sixty samples of chickens diagnosed with arthritis by Federal Inspection Service from commercial slaughterhouse were collected according to their severity (of mild and severe degree) and submitted to bacteriological and...
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Infectious; Inflammatory; Public health; Staphylococcus aureus.
Ano: 2019 URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2019000200500
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Consórcio suíno-peixe: aspectos ambientais e qualidade do pescado R. Bras. Zootec.
Pilarski,Fabiana; Tomazelli Júnior,Osmar; Casaca,Jorge de Matos; Garcia,Flávio Roberto Mello; Tomazelli,Ingrid Boesche; Santos,Ieda Rottava dos.
Amostras de músculo de carpa comum (Cyprinus carpio) e de água de três viveiros fertilizados com dejetos de suínos e de um viveiro em que os peixes foram alimentados com ração comercial para peixes foram analisadas durante seis meses. O objetivo foi observar a presença de bactérias patogênicas, como Salmonella, Staphylococcus aureus e coliformes totais e fecais, em peixes comercializados in natura no município de Chapecó, Santa Catarina. Foram aferidos quinzenalmente, na água dos quatro viveiros, oxigênio dissolvido, pH, turbidez, alcalinidade total, dureza total, amônia, nitrato e ortofosfato, bem como a quantidade de coliformes totais e fecais. A análise microbiológica músculo dos peixes demonstrou ausência de Salmonella em todas as amostras. A contagem...
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Cyprinus carpio; Dejetos suínos; Salmonella; Staphylococcus aureus; Coliformes totais e coliformes fecais.
Ano: 2004 URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-35982004000200001
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Interferência da microbiota autóctone do queijo coalho sobre Staphylococcus coagulase positiva Rev. Ciênc. Agron.
Machado,Terezinha Feitosa; Borges,Maria de Fátima; Porto,Bruna de Castro; Sousa,Cívita Teixeira de; Oliveira,Francisco Edílson Moreno de.
Níveis elevados de contaminantes microbiológicos, comumente encontrados em alimentos de origem animal e ambientes de processamento de alimentos, são aptos de impedir o crescimento de patógenos nestes produtos. Em alguns contextos onde bactérias ácido láticas (BAL) constituem a microbiota dominante, como nos produtos lácteos, Staphylococcus coagulase positiva (SCP) colonizam, persistem e produzem intoxicação alimentar. Com o objetivo de verificar a possível interferência da microbiota encontrada no queijo Coalho sobre a presença de SCP, 64 amostras provenientes de 16 laticínios foram submetidas a análises microbiológicas para determinar os níveis de microrganismos aeróbios mesófilos (MAM), BAL e SCP. Os resultados obtidos mostraram que a microbiota...
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Segurança alimentar; Staphylococcus aureus; Bactérias produtoras de ácido lático.
Ano: 2011 URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1806-66902011000200011
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Actividad antiséptica de vinagre de Guadua angustifolia Kunth Plantas Medicinales
Mejía Gallón,Amanda Inés; Cadavid Torres,Elizabeth; Gallardo Cabrera,Cecilia.
Introducción: los vinagres de bambú se utilizan en los países orientales en aplicaciones farmacéuticas, con la especie Guadua angustifolia Kunth no se han encontrado investigaciones similares. Evaluar la actividad antiséptica del vinagre de guadua permitiría avanzar en estos desarrollos. Objetivo: determinar la sensibilidad de las bacterias Pseudomona aeruginosa y Staphylococcus aureus frente al vinagre de guadua, los cambios con la concentración y el pH. Métodos: la actividad antimicrobiana se midió por difusión en agar en medio Muller Hinton. Se ensayaron vinagres a concentraciones entre 100, 80, 60, 40 y 20 % a pH entre 3 y 6. Se estableció la concentración mínima inhibitoria. Resultados: el vinagre de guadua presenta actividad antiséptica a...
Tipo: Journal article Palavras-chave: Pseudomona aeruginosa; Staphylococcus aureus; Ácido acético; Vinagre de Guadua angustifolia Kunth; Actividad antiséptica.
Ano: 2011 URL: http://scielo.sld.cu/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1028-47962011000300004
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Atividade antimicrobiana in vitro de Geraniol e Cariofileno sobre Staphylococcus aureus Plantas Medicinales
Melo Coutinho,Henrique Douglas; de Freitas,Maria Audilene; Figueiredo Leite Gondim,Cícera Natália; Sabino de Albuquerque,Rosimeire; de Alencar Ferreira,João Victor; Cosmo Andrade,Jacqueline.
Tipo: Journal article Palavras-chave: Atividade antimicrobiana; Cariofileno; Geraniol; Resistência microbiana; Staphylococcus aureus.
Ano: 2015 URL: http://scielo.sld.cu/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1028-47962015000100009
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INFLUÊNCIA DO BINÔMIO TEMPO/TEMPERATURA NA ATIVIDADE BACTERICIDA DO EXTRATO AQUOSO DE Moringa oleifera LAM. Engenharia na Agricultura
Sousa, João Paulo Gomes; Rosa, Carolini Esmeriz; Assunção, Daiane Evelin dos Santos; Paiva, Ed Carlo Rosa; Barros, Jupyracyara Jandyra de Carvalho.
A estabilidade da atividade antimicrobiana do extrato aquoso da semente de Moringa oleifera Lam, em relação ao tempo/temperatura, foi testada a partir da técnica de difusão em disco nas espécies Escherichia coli ATCC 25922, Staphylococcus aureus ATCC 25923 e Pseudomonas aeruginosa ATCC 27853. Os extratos foram colocados em quatro temperaturas diferentes (8 ºC, 25 ºC, 37º C e 42 ºC) e monitorados no tempo zero, três dias, sete dias e dez dias e a única bactéria susceptível a eles foi a Staphylococcus aureus ATCC 25923 (halo de inibição > 13 mm). O aumento no volume do extrato não levou ao aumento da efetividade no controle de Staphylococcus aureus ATCC 25923. A partir de três dias, foi observado decréscimo na atividade do extrato, no que se refere à ação...
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Recursos Hídricos e Ambientais estabilidade térmica; Conservação de alimentos; Staphylococcus aureus.
Ano: 2016 URL: http://www.seer.ufv.br/seer/index.php/reveng/article/view/593
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Resistencia a penicilina G y oxacilina, de cepas de Staphylococcus aureus aisladas de mastitis bovina subclínica Veterinaria México
Zschöck,Michael; El-Sayed,Amr; Eissa,Nawara; Lämmler,Christoph; Castañeda-Vazquez,Hugo.
De 530 diferentes cepas de S. aureus aisladas de casos de mastitis subclínica bovina, se seleccionaron 68 cepas de S. aureus procedentes de Alemania (n = 26), Indonesia (n = 16), México (n = 16) y Brasil (n = 10), para estudiarlas en la presente investigación. Las cepas fueron analizadas fenotípica y genotípicamente para observar su resistencia a penicilina G y oxacilina. Para una identificación inicial se utilizó el sistema Api 32 Staph y la prueba de coagulasa. El resultado se confirmó por la detección molecular de los genes específicos de S. aureus 23S rRNA, nucleasa termoestable (nuc), factor aglutinante (clfA), coagulasa (coa) y la proteína A (spa) región Xr. La selección primaria de las cepas sospechosas se hizo al azar, seleccionando una cepa por...
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Staphylococcus aureus; Mastitis bovina; Alemania; Indonesia; México; Brasil; Oxacilina; Penicilina G; Resistencia.
Ano: 2011 URL: http://www.scielo.org.mx/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0301-50922011000300002
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Resistência estafilocócia ao nacl em leite desnatado reconstituído adicionado de nisina MV&Z
Lima, T. S.; Vieira, P.; Cunha, A. L. F. S.; Cabrini, C. C.; Pinto, M..
Na atualidade, no Estado de Minas Gerais, Brasil, os queijos artesanais têm ocupado uma posição de destaque em função da sua importância social e econômica. A cada ano estão ganhando maior notoriedade, entrando em diversas microrregiões produtoras no circuito tradicional, tais como as microrregiões do Campo das Vertentes e a emancipação da Serra do Salitre da microrregião do Cerrado. Há alguns anos, esse queijo só podia ser comercializado dentro do Estado de Minas Gerais, mas atualmente sua presença fora de Minas Gerais é notória. Pelo fato de ser elaborado com leite cru, o queijo apresenta risco para os consumidores por ser potencial carreador de microrganismos patogênicos como o Staphylococcus aureus. A obrigatoriedade da utilização de leite cru implica...
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Segurança de alimentos; Coliformes; Escherichia coli; Staphylococcus aureus.
Ano: 2016 URL: http://www.revistamvez-crmvsp.com.br/index.php/recmvz/article/view/34986
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